Könyvelők, könyvelő cégek megyénként > Könyvelés Veszprém megyében > Könyvelés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Könyvelők, könyvelő cégek megyénként > Könyvelés Veszprém megyében > 5 weboldal. Kategória leírása: Veszprém megye könyveléssel foglalkozó cégeinek bemutatása.
Szponzorált linkek
KREATÍV-S 7000 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft
http://paksnet.hu/kreativ/

KREATÍV-S 7000 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft hivatalos weboldala.

KREATÍV-S 7000 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft
Könyvelés, adótanácsadás Veszprém megyében
http://www.konyvelo-iroda.net

A könyvelés, bérszámfejtés, számvitel, adóbevallás, TB ügyintézés semmiképpen sem gyerekjáték, de szeretem, mert ez a hivatásom. Hozzáértéssel, naprakészen, precízen, türelmesen dolgozom azért, hogy eleget tegyek megtisztelő bizalmuknak, immáron 13 éve. Az Ön vállalkozása (üljön egy mamutvállalat elnöki székében, vagy magánemberként kényelmes kanapéján, esetleg legyen állami cég felelős pénzügyi alkalmazottja, intézmény igazgatója…) nagyban függ attól, ki a könyvelője. Ezreket, milliókat veszíthet, vagy nyerhet azzal, mennyire mestere könyvelője, bérszámfejtője szerszámainak, a számoknak. A gyakran változó adó-, munkaügyi-, társadalombiztosítási jogszabályok naprakész ismerete, az „apróbetűs” adócsökkentő megoldások alkalmazása, hatékony adókalkuláció összeállítása a jogszabályok maradéktalan betartása mellett elengedhetetlen.

Könyvelés, adótanácsadás Veszprém megyében
Dr Király György könyvelő iroda
http://www.drkiraly.hu/

Dr Király György könyvelő iroda és gazdasági tanácsadó kft.

Dr Király György könyvelő iroda
Pikó és Társa Kft
http://www.piko.hu

Társaságunk 1998 óta nyújt főként Dunántúli, Budapest és annak vonzáskörzetébe tartozó mikró és kis-közép vállalkozások, egyéni vállalkozók részére rendszeres ügyviteli (könyvelés, bérszámfejtés, adó-szakértés), könyvvizsgálói (jogszabályon alapuló és eseti könyvvizsgálat ) és eseti szolgáltatásokat (cégátvilágítás, pályázatírás, hitelkérelmek készítése). Ügyfélkörünk a gazdaság szinte valamennyi szektorára kiterjed a termék előállítástól a szolgáltatásig. Szolgáltatásainkat angol és német nyelven is biztosítjuk igény esetén.

Pikó és Társa Kft
Komjáthy könyvelő, könyvvizsgáló, adószakértő iroda
http://www.komjathykonyveles.hu

Szakértelem - diszkréció - precizitás - Belefáradt már a hatóságokkal vívott folyamatos harcba? - Szeretné megtalálni a kiutat a jogszabályok útvesztőjéből? - Kíváncsi vállalkozása tényleges eredményére? Ön a legjobb helyen jár! Keressen fel minket, ha: - vállalkozás indításán gondolkodik és könyvelőt keres - működő vállalkozása van, de könyvelőt szeretne váltani - könyvelését, bérszámfejtését szeretné kiszervezni - könyvvizsgálót keres - tanácsadásra van szüksége. Tapasztalt és széleskörű szakmai tudással rendelkező munkatársaink segítik ügyfeleinket munkájukban nap-mint nap, hogy tisztában legyenek pénzügyeikkel, a jogszabályi változásokkal és képviseljék őket a hatóságokkal szemben. Ügyfélorientált szolgáltatásainkkal Ön is elégedett lesz. Próbálja ki mit nyer velünk!

Komjáthy könyvelő, könyvvizsgáló, adószakértő iroda
Hirdetések
Oldal leírása
konyveles.wyw.hu: Könyvelés katalógus. Könyvelés, Budapest kerület és megye szerint. Adózás, cégalapítás, fórumok, hivatalok, járulékfizetés, jogszabályok, távkönyvelés, ügyviteki szoftverek.
Gyűjteményünkben 368 válogatott könyvelés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 368 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9772