Könyvvizsgálat > Könyvelés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Könyvvizsgálat > 12 weboldal. Kategória leírása: Könyvvizsgálattal foglalkozó weboldalak gyűjteménye. Elérhetőségek, hasznos információk.
Szponzorált linkek
Könyvelők adatbázisa
http://www.konyveloinfo.hu/

Oldalunkon több szűrési szempont megadásával 514 könyvelő és könyvelőiroda közül választhat.

Könyvelők adatbázisa
Vajgel Kft
http://www.vajgel.hu/

Eseti és folyamatos könyvvizsgálat - Beszámoló auditálása - Átalakulási Vagyonmérlegek hitelesítése - Apportlista hitelesítése - Értékhelyesbítések felülvizsgálata.

Vajgel Kft
Heffler A. Cs. Kft
http://www.heffler.hu/

Könyvelés, adótanácsadás, számviteli szolgáltatás, audit, könyvvizsgálat, bérszámfejtés,TB, elektronikus bevallás, beszámolók készítése stb.

Heffler A. Cs. Kft
Kurunczi és társa könyvelő és könyvvizsgáló iroda
http://www.kuruncziestarsa.hu

A Kurunczi és Társa Könyvelő és Könyvvizsgáló Iroda Kft. 1993. áprilisában alakult. A Társaság kis és közepes vállalkozások, elsősorban betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, részvénytársaságok teljes körű számviteli feladatainak az ellátására jött létre.

Kurunczi és társa könyvelő és könyvvizsgáló iroda
Lengyel és Wágner Könyvvizsgáló Iroda Kft.
http://www.lengyel-wagner.hu

Minőségi szolgáltatás, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal! Könyvvizsgálat, adótanácsadás, könyvelés, cégalapítás, átalakulás.

Lengyel és Wágner Könyvvizsgáló Iroda Kft.
Cent Audit Kft.
http://www.centaudit.hu

Társaságunk számos nagyvállalati, kis- és középvállalati referenciával rendelkezik mind a hazai, mind a multinacionális környezetben működő vállalatok körében. Hazai és külföldi kis- és középvállalkozásokból álló, stabil és növekvő ügyfélkörünket eddigi pontos és megbízható munkánknak köszönhetjük, melyért jogi és anyagi felelősséget vállalunk.

Cent Audit Kft.
Vincent Auditor Kft
http://www.vincentauditor.hu/

Könyvvizsgálat, Belső ellenőrzés Helyi adó ellenőrzése Átvilágítás Számviteli szabályzatok készítése Oktatás Szakmai konzultációk Publikálás.

Vincent Auditor Kft
Pki Kft.
http://www.pkikft.hu

PKI Kft. könyvvizsgáló iroda Dunakeszin. Tevékenységek: könyvvizsgálat, gazdasági tanácsadás, cégérték meghatározás,üzleti terv készítés

Pki Kft.
Diamant Könyvvizsgáló Kft.
http://www.diamantkft.hu/

A DIAMANT KÖNYVVIZSGÁLÓ Kft. könyvvizsgáló, adószakértő és könyvelőkből álló csapata immár több mint 20 éve áll ügyfelei rendelkezésére. Adótanácsadói munkánk alapja az adókötelezettségek minimalizálása a törvények adta lehetőségek feltárásával. Pénzügyi intézményi, költségvetési minősítésű könyvvizsgálóink otthonosan mozognak a gazdaság valamennyi szektorában; ügyfeleink között magyar és külföldi tulajdonú kis- és nagyvállalkozások, cégcsoportok egyaránt megtalálhatóak.

Diamant Könyvvizsgáló Kft.
Globál Könyvvizsgálat Miskolc
http://www.globalkonyveles.hu/konyvvizsgalat/

Könyvelt vállalkozásaink könyvvizsgálóival való kapcsolatunk több éves múltra tekint vissza. Csak ajánlani tudjuk Önöknek tapasztalatukat, tudásukat. Biztosak lehetnek benne, hogy mindig a legjobb tudásuk szerint dolgoznak. A könyvvizsgáló nem csak ellenőrzi a gazdasági események helyességét, hanem a helyes elszámolásában is segítséget nyújthat.

Globál Könyvvizsgálat Miskolc
ITAG Könyvvizsgáló Kft.
http://www.itag-audit.hu/

ITAG Könyvvizsgáló Kft honlapja.

ITAG Könyvvizsgáló Kft.
COSTaudit Kft. - Könyvvizsgálat szaktanácsadással
http://konyvvizsgalat.gportal.hu

Könyvvizsgálat szaktanácsadással A COSTaudit Kft. kiváló szakértői a könyvvizsgálat mellett monetáris pénzügyi- és adótanácsadással is szolgálják a Megrendelőiket. Így nem csak a számvitel, a könyvvezetés szabályszerűségével foglalkozunk, hanem a cégek tevékenységének folytonosságát elősegítő előírásokra, a gazdasági-pénzügyi lehetőségekre is felhívjuk a figyelmet.

COSTaudit Kft. - Könyvvizsgálat szaktanácsadással
Hirdetések
Oldal leírása
konyveles.wyw.hu: Könyvelés katalógus. Könyvelés, Budapest kerület és megye szerint. Adózás, cégalapítás, fórumok, hivatalok, járulékfizetés, jogszabályok, távkönyvelés, ügyviteki szoftverek.
Gyűjteményünkben 368 válogatott könyvelés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 368 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9772